Prozori i vrata

drvena stolarija

Drvo

Jedan od najstarijih i najprovjerenijih, ali i najlakših građevnih materijala. Prirodni je materijal i vrlo dobar toplinski izolator. Estetski je vrlo prihvatljivo, a u gradnji može zadržati prirodnu boju ili biti obojano prema zamisli arhitekta ili želji naručitelja.

Zbog zaista izuzetnih elastomehaničkih svojstava može se upotrebljavati za ravninske i prostorne konstrukcije velikih raspona. Danas se drvo štiti kemijski ekološkim supstancama protiv insekata, zatim antifugicidno, po potrebi i protupožarno, te postaje nezaobilazan material pri gradnji i uređenju kako interijera, tako i exterijera. Budući da se lako oblikuje i obrađuje, nudi bezbrojne varijacije oblika i boja lako uklopivih u sve objekte i prostore. Tehničkom doradom te obradom, može zadovoljiti sve zahtjeve u pogledu funkcionalnosti i estetike i dati svoj obol u kompoziciji cijelog prostora ili objekta.

Proizvodi od drveta

Na raspolaganju su Vam, od vrste drveta koju Vi želite, brojni modeli vrata (ulaznih, balkonskih, sobnih) te prozora - upravo onakvi koji su Vama potrebni i koji će se najbolje uklopiti, bilo estetski ili funkcionalno u Vaš prostor. Prihvatljive cijene su razlog više da nam se obratite i da se uvjerite da je moguće financijski dobro proći i imati upravo ono što Vam je potrebno. Upravo zato postoje tvrtke poput Obrta za izradu namještaja po mjeri-Buden.