Sobni namještaj

kuhinjski i kupaonski namještaj

Namještaj

U izradi sobnog namještaja nudimo kompletna uređenja te izradu namještaja pojedinačno: kuhinje i blagovaone (kuhinjski elementi) spavaće sobe (ormari, regali, vitrine, kreveti, ormarići) dječje sobe (ormari, vitrine, kreveti, ormarići) dnevni boravci i drugi bivalni prostori (ormari, regali, police, vitrine, stolići, ormarići predsoblja (garderobni ormari, ormarići za cipele, vitrine) te mnogi drugi nenabrojani artikli koji su Vam potrebni ili Vam nedostaju za upotpunjenje Vašeg prostora ili objekta.

Kuhinja

Kuhinja će biti biti izrađena po Vašoj želji, u bojama koje će Vas privući i opustiti uz funkcionalan i maksimalno iskorišten prostor. Nudimo elegantna i moderna riješenja u različitim bojama. U izradi kuhinja koristimo materijale vrhunske kvalitete, a ekološki prihvatljive.

Dnevna je soba

U mnogim obiteljima dnevna je sob postala središtem cjelokupnog OBITELJSKOG života. Treba biti mjesto na kojem ćete se ugodno osjećati i rado boraviti s Vašom obitelji i prijateljima. Zahtjevi prema dnevnoj sobi te njenom sve većem značenju, kao središtu doma, doveli su do novih oblika uređenja, što je stvar shvaćanja i dogovora u obitelji.

Bez obzira na to hoćete li se odlučiti za zasebnu sobu ili pak za veliku višenamjensku prostoriju, važno je da dnevna soba odgovara Vašim osobnim potrebama i sklonostima. Učinit ćemo sve da ugodi Vašim zahtijevima za izradu namještaja koji će se najbolje uklopiti u Vaš prostor i želje. Za lakši odabir na raspolaganju Vam je naš stručni savjet.

Spavaća soba

U spavaćoj sobi započinje Vaš novi i završava prethodni dan. Više od bilo koje druge prostorije, ona je sve više mjesto u kojem se možete izolirati od vanjskog svijeta, opustiti se od stresova i problema koje ste nagomilali tijekom dana. Potrebno je zato okružiti se stvarima koje vam pružaju zadovoljstvo i opuštaju vas.

Stoga je vrlo važno da unutrašnjost spavaće sobe bude udobna i da pruža mogućnost kvalitetnog odmora.

Kupaonski namještaj

Nova uloga kupaonice donosi promijene u osmišljavanju kupaonskog prostora. Svijest suvremenog čovjeka da se u kupaonici može opustiti i odmoriti od naporne svakodnevice, dovela je do toga da što naše kućne kupaonice sve češće pretvaramo u welness oaze.

Neovisno od toga da li je kupaonica velika ili mala , važno ju je urediti u lijepu i ugodnu prostoriju u kojoj ćete se dobro osjećati.

Korištenjem određenih materijala, boja i dizajnom kupaonskog namještaja, vaša kupaonica može dobiti ekskluzivan izgled u kojem će se svako opuštanje pretvoriti u pravi odmor.

Iskustvo i tradicija koji su iza nas, rezultirali su rješenjima koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike, te one koji od kupaonice očekuju najviše.

Jamstvo da ćemo mi biti Vaš najbolji izbor su bezbrojni dosadašnji klijenti iz ne samo Hrvatske, već iz Austrije i Njemačke čiji su zahtjevi u pogledu estetike i funkcionalnost, te standardi kvalitete zaista visoki.

Ne ulazite u nepotrebne rizike, nego birajte provjerena rješenja !