Uređenje doma

stubišta / predsoblja / ugradbeni ormari

Stubišta

U izradi stubišta je bitno kvalitetno ga uklopiti u cjelokupni prostor, a dizajnom i bojom učiniti da postane još jedan bitni element u oplemenjenju cjelokupnog prostora. Funkcionalnost pri tom ne smije biti zanemarena.

Uz bezbrojne oblike i modele koji nam stoje na raspolaganju, u stanju smo izraditi i ona najzahtjevnija stubišta koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor bez obzira na stil gradnje, vrstu objekta ili njegovu namjenu.

Ugradbeni ormari

Osim navedenog, ne zaboravite da kod nas možete naručiti bezbrojne oblike i vrste ugradbenih ormara u svim bojama i nijansama.

Kao i kod svega namještaja, tako i ovdje izbor drveta prepuštamo Vama, a svojim ćemo savjetom učiniti sve da Vaš izbor bude pravi. Kvaliteta i estetika se pri tom podrazumijevaju.

Predsoblja

Prvi dojam o nečijem domu dobivamo ulaskom upravo u predsoblje. To je prvi glasnik dobrodošlice i nama nakon radnog dana. Bitno je stoga da i predsoblje bude estetski dotjerano, uz optimalnu iskoristivog prostora, kao i ostale prostorije.
Pažljivim osmišljavanjem namještaja, predsoblje će se čvrsto povezati s ostalim dijelovima stana i uklopiti u njegov stil i postati ugodan dio cijeline.

Svakako treba voditi o funkcionalnosti predsoblja kao dijela stana, ali i odlaglišta za odjeću i obuću. I u ovom slučaju možete računati naš savjet i pomoć pri odabiru najboljeg rješenaj te se osloniti na naše bogato iskustvo u uređenju i opremanju istih.