Uredski namještaj

Namještaj za opremanje poslovnih i drugih prostora

Uredski namještaj

U opremanju Vašeg poslovnog prostora, bez obzira da li se radi o „kućnom poslovnom kutku“, uredu ili opremanju cijele firme  uredskim namještajem, Obrt za proizvodnju namještaja i drvene stolarije Buden, stoji Vam na raspolaganju dugogodišnjim iskustvom opremanja ureda od Wiena do Munchena, pa i šire. Brojne su kompanije izabrale baš naš namještaj i to ne bez razloga.

Prilagodljivost veličini i obliku prostora, vrsti poslovne djelatnosti i potrebi naručitelja, daje nam za pravo i Vama jamčiti da ćete izborom našeg Obrta za cjelokupno opremanje većeg ii manjeg broja ureda ili narudžbom pojedinačnog namještaja, dobiti upravo ono što Vam je potrebno za kvalitetan uredski rad.

Važan element pri odabiru uredskog namještaja je oblik i  raspored  namještaja, te pravilan izbor od niza mogučnosti. Pravilan izbor doprinosi funkcionalnosti uredskog posla te međusobnoj komunikaciji, ukoliko se radi o uredu s više osoba.
Bitan je segment i boja.

Najvažnije  je od ureda stvoriti poticajnu i ugodnu radnu sredinu koja će utjecati na kvalitetan rad i doprinijeti boljem obavljanju poslova.

Iz bogatog iskustva firmi različtih djelatnosti, možemo i Vama pomoći kako bi Vaša tvrtka uz estetiku i kvalitetu ureda dobila najbolje s obzirom na namjenu, mogućnosti i potrebe Vaše djelatnosti.

 Osim standardnih artikala kao što su: ormari, stalaže, police, radni stolovi, pultovi, klupe, dekori…na vaš zahtjev možemo izraditi I druge potrebne vrste namještaja  i predmeta, koji su Vam potrebni pri Vašem radu. Od offica preko menagmenta do eksluzivnog uredskog namještaja.

Uz bezbrojne oblike i modele koji nam stoje na raspolaganju, u stanju smo izraditi i ona najzahtjevnija stubišta koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor bez obzira na stil gradnje, vrstu objekta ili nnegovu namjenu.

Namještaj za opremanje laboratorija

Iskustvo u izradi ovog zahtjevnog asortimana, za koji postojji stroga regulativa i standardi (od vrste materijala, boja, lakova, premaza,do propisa o kvaliteti i vrsti radnih površina, pa i šire...), uz želju da se uhvati u koštac sa svim izazovima, omogućilo nam je da svojim manještajem opskrbljujemo eminentne svjetske firme poput Firmenich GmbH in Wien.

Ova je činjenica omogućila i Vama, da u opremanju Vaše firme i institucije upravo u „Obrtu za izradu namještaja i drvene stolarije Buden“, pronađete stabilnog i pouzdanog partnera, koji Vam može jamčiti zadovoljstvo, jer ćete dobiti ne samo ono što trebate, nego i ono što ste željeli.

Osim funkcionalnosti, čak i u ovakvim projektima, pazimo na estetiku i želje narčitelja, koje uz funkcionalnost najozbiljnije vrednujemo i uklapamo u prostor bez obzira na njegov oblik. Vrste drva, boje i nijanse, mogu se donekle birati, pa Vam taj dio i prepuštamo.

Uz dobru suradnju s izvođačima drugih radova kao npr. električari, instalateri, protupožarna zaštita,građevinski izvođači...učinit ćemo da Vaš laboratorij ili radni ured ili prostor tehnološke cjeline funkcionira besprijekorno. Strogo pridržavanje propisa o komunikacijskim prolazima te iskustvo u ispravnom rasporedu namještaaj, daje nam za pravo da i Vama možemo pomoći dobronamjernim savjetom.

Naš je uspjeh Vaše zadovoljstvo!!!